Мајтап

Виц: Пак си пијан

Се враќам некни дома доцна, најтивко што може влегувам, затворам врата, се соблекувам и најнеусетно се мушнувам во кревет до жена ми, кога слушам:

Пак си пијан, а?

Се прашувам од каде ли ме сети уште нелегнат.

Од каде знаеш?

Пак го згреши станот, твојот е лево во ходникот!

Advertisements
To Top