Мајтап

Виц: Фи осумка

После цела вечер упорно флертување со една секси девојка во диско, типката го прашува типот:

Маче, колкав ти е бе, што си толку запнат?

Осум сантими.

Хи хи хи хи хи, се смее девојката.

Што ХИ ма, не ХИ, туку ФИ осум сантими.

Advertisements
To Top