Мајтап

Виц: Напалената баба

А прашуат бабата:

Бабо шо ти е сеа поубаво, едно младо машко да ти го опне, или убав локум со ораи?

Машко бре, одека ја заби за ораи на виа години!

Advertisements
To Top