Виц: Ќерката за Нова Година


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Мајката ја прашува ќерката:

Ќерко, каде за Новата Година?

Дома, со дечкото мамо, и многу секс, алкохол и малку руска салата.

Што?

Се шегувам, ма. Од каде руска салата, некој треба да ја направи.