Виц: Досадно ми е сама


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Се јавува ќерката кај мајката:

Ало, мамо, кога си идиш од работа? Досадно ми е сама дома.

Срце мамино, за пет минути сум дома. Нема да ви успее да завршите работа. Поздрави го дечко ти, се гледа ме за брзо.