Виц: Ќе се фрлам од балкон

Businessman standing on urban balcony

Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Тотално разочаран од животот, маж оди да се фрла од балконот на гарсоњерата во која живее со сопругата и нејзините родители.

Го гледа жената како излегува на тераса и му вели:

Каде одиш маже?

Спокоен како пулс од покоен мажот вели:

Ќе се фрлам од балконот, да му ставам крај на ова лудило.

Ај, секако ќе слегуваш надолу, земи го и ѓубрето фрли го.