Мајтап

Виц: Раскинав петгодишна врска

Се среќаваат две пријателки:

Кај си ма, бејби, со години не сум те видела?

Еве бе маче, како си ти?

Добра. Ти? Што има ново?

Ништо посебно. Сега скоро раскинав петгодишна врска.

Леле бејби! Жалам. Сигурно ти беше многу тешко.

Па, не баш. Не беше моја врската.

To Top