Виц: Хирург на операцију


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


За време на операцију хирург слуша од под масу:
Мјау.
Пиш мори!
Мјаууу.
Мори маани се од туја – и гу рита.
Мјаууууу.
Хирург нервозно сече нешто од пациента и га фрља под масу:
На, да се задавиш да даде!