Виц: Александар Велики


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Примаат пациент во лудница и докторот го прашува:
Како се викате?
Александар Велики!
Добро, цар. Може. Кај нас има многу цареви.
Јас не сум цар, јас сум аеродром.