Виц: Гаќите од бившата

Си прават двајца другари муабет:

А бе, брат, што мислиш ти, дали онаа мојана бивша девојка уште жали по мене? Бајаги беше цопната во мене.

Да бе, брат, жали како не. Баш синоќа ја видов, носеше црни гаќи.