Виц: Ѓубре, само фудбал гледаш


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Си доаѓа дома жената, а мажот оптегнат на троседот гледа фудбал на телевизија, па почнува да му урла:

Ѓубре, само фудбал и ништо друго не те интересира. Не ме ни погледнуваш веќе. Гарант имаш заборавено и кога се зедовме.

Како заборавено, Барса со Реал 1:1 изиграа тој ден. Памтам.