Мајтап

Виц: Дојди да го погалиш

Една плавуша му го оставила лаптопот на својот пријател програмер и го замолила да и ја смени позадината со нешто симпатично. Програмерот долго се мислел и на крај решил да стави слика од својот мачор. Неговиот другар решил да се пошегува и во меѓувреме ја заменил сликата на мачорот со огромен машки полов орган. Без да го вклучува лаптопот, програмерот ѝ го вратил на плавушата. По еден час таа му се јавува:
Чие е ова чудо на екранот?
Мојот е! Ако сакаш дојди, ќе ти дадам да го погалиш.

Advertisements
To Top