Славни

Венко Филипче во „Еден на еден“ – погледнете ја целата емисија

Емисијата Жаре ја посвети на сите оние здравствени работници и оние од другите дејности кои беа на првите борбени линии во битката со пандемијата на коронавирусот.

To Top