Вака се пустат 300.000 евра (видео)

На еден „чаламџиски“ собир на газди на скапи и луксузни суперавтомобили, еден од присутните очигледно го имал пуштено својот чалам на „малку појако“, па во два потези го направил пуздер својот Lamborghini и си ја уништил и личната гордост.

Газдата на нов Lamborghini Huracane Performante решил да тргне со полн гас од собирот за да им ја покаже силата на својот љубимец на насобраните. Но , само по неколку моменти ја изгубил контролата над авртомобилот.

Луксузниот автомобил завршило во дрво, а среќа што на патот немало минувачи, па никој не настрада, освен автомобилот вреден 300.000 евра.