Ужасна снимка: Сандра Булок плаче и моли за помош додека ја силуваат!


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Провалник кој во 2014 година упадна во домот на славната актерка Сандра Булок, пред месец дена е осуден на пет години условно.

Но, судијата одлучи дека оваа казна не е доволна, па донесе одлука да истиот тој Џошуа Корбет се лечи во ментална установа.

Адвокатот на Сандра Булок, Ед Мекферсон, ги сподели овие информации со медиумите, велејќи дека е пронајдена тетратка во која биле напишани сите работи кои Сандра ги правела.

Како што пишува, Џошуа имал намера да ја силува Сандра, која за време на неговиот упад се сокрила па повикала полиција.

Слушнете ја снимката од повикот на полицијата на Сандра: