Музика

„Терориста“ – нов хит видео и летни заразни ритми од Слаткаристика

Музиката е на Марко Маринковиќ-Слаткаристика и Иван Јованов-Iwayo, текстот е на Марко Маринковиќ. Аранжманот е на Иван Јованов, а режијата на Огнен Шапковски.

To Top