Видео

Министерот Спасовски го покажа фамозниот Мерцедес кој МВР го купи 630.000 евра (видео)

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски ги отвори вратите на мерцедесот на поранешниот премиер, Никола Груевски, вреден 630 илјади евра пред камерите.

Тој кажа дека граѓаните заслужуваат да го видат она што е купено со нивни пари и дека го оставиле онака како што го начекале во гаражата.

To Top