Актуелно

Ужас во Русија: Напаѓач пука во студентите, тие бегаат со скокање низ прозорци (снимка)

Непознат апаѓач стрела во студентите во Универзитетот од рускиот град Перм, а голем број од нив скокаа преку прозорци за да се спасат.

Руската полиција соопшти дека 8 убиени и 6 ранети лица. Напаѓачот е приведен.

To Top