петок, декември 9, 2022
Home Tags Виц

Tag: Виц

Виц: Зошто плачеш сине?

0

Виц: Мудрост за бракот

0

Виц: Рамче добил син

0

Виц: Што е тоа шалтер?

0

Виц: Жена ми исчезна

0