Виц: Мудрост за бракот


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Си оди синот дома и им соопштува на неговите:

Мамо, тато, решив да се жена,, ќе ја барам девојка ми за сопруга.

Таткото на тоа како од пушка:

Размисли сине. Да беше бракот толку убава работа, немаше да те тераат да се потпишеш пред двајца сведоци.