Славни

Судиски страсти на теренот (видео)

Познатата фудбалска судијка од Бразил Фернанда Коломбо не ја криеше својата страст и љубов кон колегата и сопруг Сандро Ричи.

Непосредно пред еден натпревар, Фернанда и Сандро страсно се бакнаа, а од играчите и гледачите на трибините беа поздравени со громогласен аплауз.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fernanda Colombo 🇧🇷 (@fernandacolomboreal) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fernanda Colombo 🇧🇷 (@fernandacolomboreal) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fernanda Colombo 🇧🇷 (@fernandacolomboreal) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fernanda Colombo 🇧🇷 (@fernandacolomboreal) on

Advertisements
To Top