„Старата тигрица“ Мадона во форма – тверка во автомобил на Carpool Karaoke

Трејлерот за најновата епизода од Carpool Karaoke која треба да биде премиерно прикажана денес, во игра ја вклучува Мадона. А таа знае како да провоцира во секоја прилика, па и кога се вози во автомобил.