СПОДЕЛИ МУЗИКА: The Hounds – „Тишина“ која ги спои Момата над Прилеп и Охридското Езеро


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Музика: The Hounds Текст: The Hounds Аранжман: The Hounds, Јордан Манов Продукција: Јордан Манов – Devils Eye Studio Режија: Јосиф Трајкоски Актери: Сара Спиркоска, Оливера Дилиндарски.