СПОДЕЛИ МУЗИКА: Мирослав Тадиќ – „Јовка“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Отсвирена на 1969 Hernandez y Aguado. Мастер Тадиќ секогаш има свеж и неповторлив аранжман на „Јовка Кумановка“.