Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Горан Трајкоски – „Премин“ (во живо, Нови Сад)

Изведба на култната „Pass Over“ („Премин“) од Анастасија, поместена на саундтракот за филмот „Пред дождот“, во изведба на Горан Трајкоски во Нови Сад.

Advertisements
To Top