Мајтап

Виц: 41,5

Во брза помош, се јавува нововработена медицинска сестра на телефон:
– Брза помош, како може да ви помогнеме?
– Помагајте! Маж ми има 41,5!
– Е кај го најде со толкав ма?!

Advertisements
To Top