Спектакуларна колоризирана снимка на фамозната воена операција позната како Денот-Д

Реални, вистински сцени од истоварувањето во Нормандија на американските воени трупи потпомогнати од останатите воени сојузници, збир на десантни операции познати како Денот-Д (D-Day) прикажани во колоризирана верзија.