Со ваков крш возел стотици километри низ неколку сојузни држави во САД

Субару е едно од посигурните возила што ретко се расипува. Тие нема да се предадат дури и по помали сообраќајни несреќи, а понекогаш возат дури и по голема несреќа. Ова најдобро го покажува фотографијата објавена од полицијата во Монтана,САД.

Имено, таму патролата запрела Субару, што веќе оддалеку се гледало дека е многу оштетен. Сепак, она што го изненадило полицаецот било целосно скршеното стакло. Стаклото било целосно здробено, а возачот, ризикувајќи повреда од искршените парчиња стакло, можел да гледа на патот само низ мала дупка во стаклото,а освен тоа носел очила.

И, тука изненадување не е готово, затоа што возачот изјави дека возел така низ неколку сојузни држави, минувајќи стотици километри. Непотребно е да се каже дека автомобилот веднаш бил отстранет од сообраќај.