Со минофрлачи на педалинки – Талибанциве не се салам


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Имаат надреално чуден „вкус“ за забава“. Оружјево изгледа им е повеќе фетиш од потреба.