Славни

Сите мислат дека е Плејбој зајачица, а таа е само секси атлетичарка од Барселона

Барселона не е позната само по добрите фудбалери, кошаркари или ракометари. Таа има и атлетска секција со која може да се фали на сите страни.

A post shared by Annimari Korte (@annimarikk) on

Сето тоа благодарение најмногу на Анимари Конте, која со својот својот сексапил и атрактивен изглед влијае атлетиката во Барселона да биде во центарот на вниманието.

A post shared by Annimari Korte (@annimarikk) on

Специјализирана е за трка на сто и десет метри со пречки, но работи и како спортска новинарка.

A post shared by Annimari Korte (@annimarikk) on

A post shared by Annimari Korte (@annimarikk) on

A post shared by Annimari Korte (@annimarikk) on

A post shared by Annimari Korte (@annimarikk) on

A post shared by Annimari Korte (@annimarikk) on

A post shared by Annimari Korte (@annimarikk) on

A post shared by Annimari Korte (@annimarikk) on

A post shared by Annimari Korte (@annimarikk) on

To Top