ШПАГА ОД КОЈА ЦЕЛ ИНТЕРНЕТ ПАДНА ВО НЕСВЕСТ: Изведе нешто што ретко се гледа!


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Леа Џеј која на Инстаграм стана позната по совршеното тело и разните гимнастички изведби, објави видео во кое прави шпага меѓу две столици, а со својата изведба го воодушеви цел интернет.

Леа се занимава со гимнастика и киропрактика, а на Инстаграм има 46.000 обожаватели, но овој број постојано се зголемува.

Покрај општото воодушевување, покрај видеото напиша дека следен предизвик и е да направи иста таква шпага, но без помош на рацете. Тоа навистина би било голем подвиг, за кој сигурно ќе го споделиме доколку го направи. Дотогаш уживајте во нејзините мајстории:

Love this little stretch ? #stretch #stretching #flexible #gymnast #fitfam #fitness #fitgirls #splits

A post shared by Leah ? (@_leah.j_) on

Lady in red ??? #throwback #fitgirls #femalefitness #gymnast #gymgirl #fitness #fitfam #flexible

A post shared by Leah ? (@_leah.j_) on