Славни

„Сакам да ме…“: Секси одбојкарката на Роналдо му даде понуда која не се одбива

Бугарската одбојкарка Мадлен Рашев само што стана полнолетна, а веќе е главна тема на сите бугарски медиуми. Нешто поради својата игра, нешто поради својот изглед, а најмногу поради своите последни изјави за Кристиано Роналдо.

На прашањето со кого најмногу би сакала да оди на вечера, 19-годишната одбојкарка на софиски ЦСКА како од пушка го распали името на Кристиано Роналдо.

„Сакам да ме одведе на вечера, но само затоа што му се восхитувам како играч“, објасни Рашева.

To Top