Разорни бранови високи колку три ката пустошат згради на Тенерифе (видео)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Жителите на егзотичниот Тенерифе кои живеат во згради во близина на морето деновиве се принудени на евакуација поради разорните бранови на чиј удар се најдоа станбените објекти.

Џиновските бранови достигнуваат висина до третиот кат од станбените згради и ги пустошат балконите од истите.