Видео

Ракувањето со Трамп е мачна работа: Шинзо Абе е најнова „жртва“ – го тресеше 19 секунди

Само запазете ја фацата која ја направи јапонскиот премиер кога конечно, после 19 секунди мачно тресење на раката, Трамп му ја ослободи дланката од стисокот. Бесценето!

To Top