Славни

Го „изеде“ со очи: Иванка Трамп падна на шармот од канадскиот премиер Трудо

Доналд Трамп се сретна со канадскиот премиер Џастин Трудо, а задоволството да седи до него го имаше Иванка Трамп, која од објективите беше уловена како буквално го голта со поглед, со блажена насмевка на лицето.

За време на состанокот во Вашингтон, Иванка не го криеше својот „интерес“ за канадскиот шармер. „Клубот на Џастин Трудо доби уште еден член“, пиша HollywoodLife.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

To Top