Прилепскиот стадион сè уште зјае празен – истражувачка новинарска приказна за прилепската фудбалска арена


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Од храм на фудбалот, стадионот во Прилеп ја доживеа судбината да стане храм на срамот. Потоа се појави надеж за негово возобновување, но…

Погледнете ја истражувачката сторија за фудбалската арена во Прилеп изработена од Петар Једиковски.

Извор: Институт за човекови права