„Прекрасната траума“ на Пинк сега ќе ги „мачи“ и нејзините фанови


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Една од последните песни на Пинк „Beautiful Trauma“ доби своj видео спот со прилично интересна наративна содржина.

Пинк во дел од видео записот ја презема улогата на мажот во семејството, а покрај неа можеме да го видиме и познатиот холивудски актер Ченинг Тејтум.