Практична гаража од соништата – идеално решение за вашиот автомобил


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


На Кинезите мора да им се пушти рака дека во поглед на многу нешта се прилично иновативни и креативни. Оваа идеална и практична гаража е уште еден пример за нивната инвентивност.

Станува збор за монтажна гаража на расклопување која зазема минимален простор, речиси исто онолку колку што зафаќа и самиот автомобил, а го штити возилото од секакви надворешни влијанија. Има опција да се поставува на различни површини и подлоги, а може да се затвора на механички начин или по електричен пат.

Оние кои ја испробале единствена мана наоѓаат во претесниот простор поради кој малку потешко ви оди паркирањето на автомобилот во оваа гаража. Сето друго поврзано со неа е топ.