Потстригување со оган – дали би пробале?


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Машки фризер во индискиот град Хајдерабад на прилично необичен и по малку екстремен начин ги потстригува и им прави фризури на своите муштерии користејќи два чешли и оган.

По ваквото „фризирање“, косата и главата од муштеријата остануваат неповредени. Клиентот од видеото на кое го промовира овој начин на потстригување изгледа задоволен и не се плаши од ваквиот чуден третман.