Остај фотките, веќе не може да им се верува ниту на видеата


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Типов кој ги скоцкал овие видеа прави експерименти со нови начини и техники на ретуширање и подмладување на компјутерски создадени (дигитални) модел. Кога ќе видите како го прави тоа, и на видеата веќе нема да им верувате со иста убеденост како досега.