Вака се станува суперхерој


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Во основа, сите луѓе се исти. Така што, секој може да биде суперхерој, само ако има човек кој ќе му ги среди специјалните визуелни ефекти.

Погледнете колку глупаво и смешно изгледаат суперхероите без нив.