Најефикасната техника на справување со напаѓач со нож


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Видеото го сподели кинеската полиција, а методот е најверојатно стопроцентно успешен и ефикасен во најголем број на случаите на напад со нож. 😀