Ние сме НАСА


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓„Направивме џиновски подвизи и оставивме наш белег на небата. Сега испишуваме ново поглавје, враќање на Месечината за да останеме и подготовки за да одиме подалеку од тоа, во нови истражувања. Ние сме НАСА – и после 60 години, само се загреваме за вистинскиот почеток“.