Реакцијата на Реган, човекот кој преживеа атентат, кога НЕШТО ПУКНА додека држеше говор


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Во 1987 година, американскиот претседател Роналд Реган, по повод јублејот на градот Берлин, држеше говор пред американските војници од воената авио база која се наоѓаше во Германија.

Среде говорот, еден од славеничките балони пука, што се слуша како истрел. Треба да се потенцира дека тоа му се случува на човек кој претходно има преживеано атентат во кој беше ранет. Еве ја реакцијата од Реган.