Славниот Конан за новото име на Македонија (видео)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Не дека им е важно, затоа си прават спредешници од тоа, ама и целата ситуација со промена на името е токму тоа – спрдешница, само од поголем, политички формат, а не од забавно-рекреативен. Еве го Конан О’Брајан и неговите дваесетина секунди за новото име на Македонија.