Необјавена снимка од соблекувалната на Црвена Ѕвезда после пласманот во финалето од Купот на европските шампиони

Снимка од соблекувалната на Црвена Ѕвезда после победата над Баерн која значеше пласман во финале на тогашниот Куп на европските шампиони (денешна Лига на шампионите).