Не мора повеќе да барате дечко: Пристигнуваат првите секс роботи за жени

Роботите ќе можат да издржат во сексот толку колку што сака нивната сопственичка, а нивната „машкост“ ќе доаѓа во разни големини и облици.

После минатогодишното лансирање на женски секс роботи, истата компанија ја претстави „играчката“ за жени. Се работи за првиот секс робот кој го изработува компанијата Realbotix и роботот се вика Ал.

Исто како и женската верзија, Ал доаѓа во комплет со мобилна апликација која ќе помогне во програмирање на роботот. Роботот може дури и да се научи да зборува, како и комплетна контрола на функциите за целосно задоволување.

Основачот на компанијата Мет МцМулен најави дека машките роботи ќе можат да издржат колку што ќе посака нивната сопственичка, како и ќе има разни облици и големини.

A post shared by Realbotix (@realbotix) on

„Ако на жените до сега задоволство им пружаа вибраторите, замислете како ќе реагираат на робот кој може да ги гушне за време на секс,“ изјавува Мет. Тој е уверен во успехот на својот нов проект.

Машките секс роботи се уште не се на продажба, но цената сигурно ќе биде различна од онаа на женските кои изнесуваат 11 илјади фунти.