Не ги фрлајте старите фармерки – 8 креативни начини како да ги искористите


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Кога ќе се вратите од купување со нови фармерки, и најмал поглед на старите, излитени и веројатно подзакинати фармерки ви е неподнослив. Но, тоа не значи дека треба веднаш да ги фрлите во канта, бидејќи постојат неколку начини и примери како практично и паметно да ги искористите.

Денешното потрошувачко општество функционира на принципот „фрли го старото, купи ново“ и тоа е циклус кој се повторува без можност за промена. Но, понекогаш треба да си го ставите прстот на умот и да размислите. Не дека треба да чувате сè што е старо, но не значи дека сè што е старо е и за фрлање.

Еве осум најпривлечни и најпрактични начини како, на пример, да ги искористите старите фармерки.