Настја растура на новиот хит „Machika“ (видео)


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Machika“ на YouTube веќе има над 55 милиони прегледи и важи за нов заразен хит за тресење задници. Доказ за тоа е и „денсањето“ на Настја која најексплицитно покажува на каков потези тера „Machika“ ритамот.