Егзорицизам на исламски начин – чини само 70 евра


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


42-годишниот имам Ајуб Тајеб наплаќа 70 евра за неговите „егзорцизми“ во неговата џамија во британски Шефилд.

На снимката за која имамот дал дозвола да се направи додека тој го врши ритуалот, гледаме млада муслиманка облечена во бурка, која се обидува се да се ослободи од злите духови за кои верува дека се предизвикани од црна магија.

Имамот Ајуб тврди дека 29-годишната жена станала жртва на духови кои тврдат дека се вљубени во неа и предизвикале долга листа на медицински проблеми.

За 70 евра „фрла верски бариери“ од Куранот, ја плука со осветена вода и ред други работи – само да ја исчисти од „лошото“.